MER OM MIG 


Hela Dig och hela människan är mitt fokus; både insida & utsida! 


Min resa - mitt varför!


Min egna läkning och återskapande av en stark och allt friskare kropp har denna devis som grund. Med min nya inriktning i livet - inom just hälsa och förebyggande friskvård - är min förhoppning att kunna hjälpa andra människor till ett friskare liv med optimerad hälsa oavsett ålder. Tänk att vi kan backa vår biologiska ålder (eller påskynda den) beroende på hur vi lever!


Mina jobb och intressen har alltid varit inriktade mot människor, inom många olika områden; skola, sjukvård, idrott och ekologisk hudvård. Under de senaste åren har jag styrt inriktningen helt mot området HÄLSA.


Jag har studerat vid:


Näringsmedicinska skolan i Stockholm som utbildar framtidens näringsterapeuter med funktionsmedicinsk inriktning och kostkonsulter. Utbildningen har gett mig gedigna kunskaper inom kost- och näringsbehandlingar, vitamin- och mineralterapi samt närliggande ämnen inom komplementärmedicinska områden.


Nordic Clinic i Stockholm - Funktionsmedicinsk fördjupning med Graeme Jones som huvudlärare, VD och grundare av kliniken. Graeme har gedigen gund och lång erfarenhet av funktionsmedicinska analyser och rådgivning.


Funktionsmedicinska Institutet i Stockholm, där jag har ytterligare en certifiering som Kost-och Hälsocoach samt en Certifiering som Funktionsmedicinsk Terapeut.